Villa for sale

998000€

4 bedrooms 370 square meters

Immoweb code : 11408322
Immoweb code : 11408322

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
370 square meters livable space
3212 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Aan de rand van het "Nationaal Park Hoge Kempen" en op een van de mooiste locaties van Rekem is deze hedendaagse villa gelegen. De royale raampartijen over de gehele woning laten veel licht toe en zorgen voor en prachtig zicht op de parktuin van 3181m². De woning verschuilt zich achter een indrukwekkende voorgevel en geniet privacy over het gehele perceel.

Deze villa geniet een woonoppervlakte van 370m². U komt binnen in de inkomhal met gastentoilet. De woonkamer geniet een Boley gashaard, grote raampartijen en hoge plafonds. De keuken is volledig uitgerust met Gaggenau toestellen en geeft uit op het terras van 40m².

Via de trap in de woonkamer kunt u zich begeven naar de 2 ruime slaapkamers en badkamer afgewerkt met een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Een verdieping lager is nog een slaapkamer gelegen met ensuite badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en sauna met zicht en toegang tot de tuin. De woning beschikt over 3 inpandige garages met geautomatiseerde poort. Naast de garage is nog een 4de slaapkamer gelegen die zich ook mooi leent om in te richten als bureau.

De prachtige zuid georiënteerde tuin is voorzien van een verwarmd zwembad van 9x4m, voorzien van solar deck, filterinstallatie en warmtepomp vernieuwd in 2020. De tuin is voorzien van omheining en 2 automatische toegangspoorten vooraan.

- EPC B
- 3 garages
- Verwarmd zwembad
- Keuken met Gaggenau toestellen
- Gelegen op 15min afstand van Maastricht & 8min van de E314

Get in touch