Villa for sale

539000€

4 bedrooms 312 square meters

Immoweb code : 11196748
Immoweb code : 11196748

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
312 square meters livable space
2400 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het gegeerde Lille, nabij het centrum maar op een rustige locatie vindt u deze interessante woning terug die naar eigen smaak kan worden gerenoveerd. Ze bestaat uit o.a. inkomhal, woonkamer, keuken met bergruimte, 3 slaapkamers op het gelijkvloers, badkamer, inpandige dubbele garage, zolder die volledig kan worden afgewerkt en zeer aangename tuin.

Indeling:
Gelijkvloers:
Een aparte inkomhal met vestiaire biedt toegang tot een ruime woonkamer met zicht op de groene tuin. Van hieruit is de aparte keuken toegankelijk die voorzien is van een aparte bergruimte. Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping nog de badkamer met douche en lavabomeubel terug, deze is 4 jaar geleden vernieuwd. Alsook een aparte wasplaats en apart toilet. Voorts hebben we toegang tot 3 ruime slaapkamers. De woning beschikt ook over een inpandige garage waar ruimte is voor het plaatsen van 2 auto's.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vinden we een zolder terug die bereikbaar is via een vaste trap. Deze strekt zicht uit over de gehele woning waardoor hier extra slaapkamers of een afzonderlijk appartement gecreëerd kan worden. Momenteel is hier ook een 2e badkamer met douche en bubbelbad voorzien.

Tuin:
Zeer ruime, praktisch aangelegde tuin. Deze is voorzien van een ruim terras en is westelijk georiënteerd.

Bijzonderheden:
- Rustig en centraal gelegen
- Ruime tuin en een woning met veel mogelijkheden
- Nieuwe waterboiler, geïsoleerd dak en muren, dubbele beglazing
- Overal rolluike

Get in touch