Villa for sale

625000€

4 bedrooms 352 square meters

Immoweb code : 11390217
Immoweb code : 11390217

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
352 square meters livable space
1434 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning bestaat uit een inkomhal, bureel/slaapkamer, speelse woonkamer, ruime keuken met ontbijthoek, hoofdslaapkamer met badkamer op het gelijkvloers, 2 extra slaapkamers en zwemvijver in de tuin. De woning is volledig onderkelderd met dubbele ondergrondse garage.

Rruime inkomhal met statige trap die toegang geeft tot een eerste slaapkamer, dressing of bureauruimte. Woonkamer met eethoek met bijzonder plafond in metselwerk, zithoek met zicht op de groene tuin en de keuken met ontbijthoek. De keuken is geïnstalleerd met een natuurstenen werkblad en de nodige inbouwtoestellen.
Verder vinden we op de gelijkvloerse verdieping de badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo terug, alsook de hoofdslaapkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 extra slaapkamers, waarvan één is voorzien van een recente dakkoepel.

De kelder is bereikbaar via een vaste trap en is voorzien onder de gehele woning. Deze ruimte is ook volledig bezet geweest en voorzien van ventilatie. Bovendien bevindt zich hier de ondergrondse dubbele garage die bereikbaar is via een automatische poort.

Gezellige zuidwest georiënteerde tuin met zwemvijver. Omgeven door weilanden waardoor uw privacy gegarandeerd is. Betegeld terras en enkele kleine terrasjes, prieel en houten tuinhuis verspreid over de tuin.

- Energiezuinige woning met geïsoleerd dak en recente condensatieketel
- Tuin met prachtig uitzicht en zwemvijver
- Volledig onderkelderd met dubbele garage
- Elektriciteit conform

Get in touch