Villa for sale

675000€

3 bedrooms 285 square meters

Immoweb code : 11088186
Immoweb code : 11088186

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
285 square meters livable space
9656 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Exclusieve landelijk gelegen eigentijdse, atypische villa, met een terras, tuin met achterliggende bos gelegen te 3350 Linter, opp 96a 56ca.
Deze ruime en lichtrijke villa is gebouwd in 1978 en werd doorheen de jaren steeds goed onderhouden. De villa is gelegen midden in het groen, met een zonnige tuin waar je volop kan genieten van rust en volledige privacy, de volledige eigendom is omheind, de ganse achtergevel geeft uitzicht op het prachtige bos.
De woning is praktisch ingericht, voorzien mooie ruimtes, een totale bruikbare oppervlakte van ca. 410 m2. Optie woning uitbreiden op het gelijkvloers en de eerste verdieping, ca 29 m2 per niveau.
Het gelijkvloers van deze villa omvat een inkomhal, bureau, een lichtrijke woonkamer met een houtkachel, een ingerichte keuken, eetplaats, berging, traphal en 2 aparte toiletten. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal met ingebouwde kasten, een apart toilet, badkamer, drie slaapkamers waarvan twee uitgerust zijn met een lavabo en een grote slaapkamer met een dressing. Via de trap in de keuken heb je toegang tot de kelder, opgedeeld is in verschillende ruimtes en een dubbele garage.
Voor wie op zoek is naar een huis met ruimte en wilt genieten van alle rust, is deze villa een absolute aanrader om te komen kijken.
Vanwege de exclusiviteit van het eigendom verstrekken wij alle gewenste info tijdens de persoonlijke rondleiding. EPC 228- VG-WGLK-GMO-GVKR-GVV - Meer i

Get in touch