Villa for sale

1298000€

6 bedrooms 410 square meters

Immoweb code : 10991012
Immoweb code : 10991012

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
410 square meters livable space
1735 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een villa langs de residentiële Kasteeldreef, een unieke en tot de verbeelding sprekende ligging. Residentieel wonen op een steenworp van de dorpskern is hier uniek en bijzonder gegeerd.
Het minimalistisch en excellent ontwerp van de villa is in perfecte harmonie met de elegante groene dreef. De geklasseerde dubbele dreef populieren is beschermd dorpszicht en één van de meest idyllische plekjes in de bloeiende gemeente.

Binnenin de villa worden lichtinval, open ruimte, wooncomfort en architecturale stijlelementen met veel gevoel gecombineerd.
Deze exclusieve woning heeft een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 450m2, ruime leefvertrekken met veel lichtinval en een praktijkruimte met afzonderlijk bureel, wachtzaal en sanitaire voorzieningen.

Het gelijkvloers omvat verder een leefruimte met enorme raampartijen, glas op glas afwerkingen en verzonken profielen. De keuken met toegang tot de terrassen is hypergeïnstalleerd en voorzien van een bijkeuken.
Op het eerste verdiep zijn er 6 omvangrijke kamers, 2 badkamers en een afzonderlijk nachttoilet.

De villa met een gunstig energielabel wordt verwarmd door middel van een hoogrendementsketel op gas in combinatie met een warmtepomp en een luchtventilatiesysteem met warmterecuperatie. Parketvloeren, aluminium raamprofielen en innovatieve binnendeuren naar ontwerp van het Belgische Anyway Doors drukken hun kwalitatieve stempel op deze unieke woning.

Dit aanbod van kwaliteit en architectuur is een unicum op toplocatie i

Get in touch