Villa for sale

495000€

4 bedrooms 293 square meters

Immoweb code : 11309484
Immoweb code : 11309484

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
293 square meters livable space
1663 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze vrijstaande woning is ideaal gelegen nabij het centrum van Lommel en werd gebouwd in 1968. In de afgelopen 3 jaar is de woning energiezuiniger gemaakt. Het eigendom omvat een woning met een ruime woonkamer, een ingerichte keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte die tal van mogelijkheden biedt, een mooie groene tuin en bovendien beschikt de woning over een kelder.

Gelijkvloers:

U betreedt de statige inkomhal van deze woning met gastentoilet en vestiairekast. De inkomhal verleend onmiddellijk toegang tot de woonkamer voorzien van een sfeervolle eetplaats en zithoek met houthaard. De ruimtes geven via de grote ramen tot op de grond een mooi zicht op de tuin. Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot de keuken. Achter de keuken bevindt zich de toegang tot de kelder en garage. De garage is voldoende groot voor het parkeren van 2 kleinere wagens achter elkaar, of een grote wagen met voldoende ruimte voor extra berging of fietsenstalling. Vanuit de garage is het mogelijk om rechtstreeks naar de tuin te gaan.
Verdieping.
Verder op de verdieping treft u 4 ruime slaapkamers en een badkamer aan. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel in meubel en een douche. Hierbij is een niche voorzien als dressingruimte.

Tuin:
Mooi ingesloten kavel met veel privacy, omgeven door veel groen. Ruim tuinhuis aanwezig.

Bijzonderheden:
- Gunstige ligging t.o.v. het centrum van Lommel
- alarmsysteem
- Zuid georiënteerde, omheinde tuin
- Energiezuinige woning
- recente

Get in touch