Villa for sale

Make an offer starting from 1000000€

5 bedrooms

Immoweb code : 11361284
Immoweb code : 11361284

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
2824 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Vlakbij het bosrijke Bergerven bevindt zich dit mooie landhuis. De woning straalt luxe uit op het hoogste niveau. Een ware eyecatcher zowel wat betreft het exterieur als het interieur.
De gelijkvloerse verdieping van de woning is gedurende de laatste jaren volledig gerenoveerd, waarbij onder andere een schitterende uitbouw met rieten dak werd gebouwd.
Op dit moment dienen twee ruimtes op de begane grond als winkelruimte. Deze kunnen echter ook gebruikt worden als bijvoorbeeld kantoor- of praktijkruimte, extra slaapkamers of tal van andere mogelijkheden. Deze 2 ruimten zijn eveneens apart van de hoofdingang toegankelijk.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom is voorzien van een praktische dressing. De zolder, die momenteel enkel toegankelijk is via een vlizotrap, is mits een kleine aanpassing, eenvoudig te betrekken bij het woongedeelte. Bovendien is er een ruime kelder.
Maar niet enkel de woning is indrukwekkend, ook de tuin, met zwembad en poolhouse, is fantastisch! Het poolhouse met rieten dak is voorzien van een buitenkeuken waar het eveneens aangenaam vertoeven is. Het zwembad wordt verwarmd met een warmtepomp en kan automatisch afgesloten worden met solarlamellen.
Kortom zoekt u een woning met een exclusieve uitstraling, een super luxe afwerking, maximaal gebruiksgemak, centraal gelegen maar toch dicht bij de natuur, dan is deze woning beslist uw aandacht waard!
PRIJS IS OP AANVRAAG

Get in touch