Villa for sale

3 bedrooms 367 square meters

Immoweb code : 11147495
Immoweb code : 11147495

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
367 square meters livable space
795 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
U komt binnen in de lichtrijke inkomhal, via de stalen deur komt u terecht in de woonkamer. Deze is voorzien van hoge raampartijen, een gashaard, parketvloer en een prachtig zicht over de tuin. De ingerichte leefkeuken bevindt zich aansluitend en is afgewerkt met de meest hoogwaardige toestellen (BORA kookplaat en Smeg) en biedt toegang tot de op maat gemaakte tuinkamer.
De tuinkamer is perfect om zowel winter- en zomertijd te vertoeven met familie en vrienden, doordat u de raampartijen volledig kunt openschuiven maar ook omwille van de verwarming via airco. Ook zeer aangenaam is dat u de raampartijen in de woonkamer volledig kunt openen waardoor uw woonkamer, keuken en tuinkamer één geheel vormen. Verder op het gelijkvloers treft u een bureauruimte perfect is voor vrije beroepers, een praktische bergplaats en een gastentoilet. Via de inkomhal heeft u toegang tot de kelder dewelke onder de gehele woning doorloopt.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De master bedroom beschikt over een dressing, en-suite badkamer en is afgewerkt met een parketvloer en airco. De andere 2 slaapkamers kunnen gebruik maken van de 2de badkamer met douche en lavabo.

De tuin van 795m² is aangelegd en geniet volledige privacy. De tuinkamer en zithoek kijken uit over het zwembad en zijn ontworpen en geplaatst door Reekmans verandabouw. De voortuin heeft een brede en ruime oprit voor verschillende wagens alsook is er een aparte garage aanwezig.

Get in touch