Villa for sale

559000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11350872
Immoweb code : 11350872

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
742 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. In een vredige straat, nabij het hart van Oelegem en op een steenworp afstand van Schilde, ligt deze charmante gelijkvloerse villa met een volledig uitgeruste studio in het bijgebouw in de tuin.
En dat allemaal op een steenworp afstand van het Schildepark!

Gelijkvloers:
Bij binnenkomst leidt de hal naar alle vertrekken. Via een dubbele glazen deuren betreed je de knusse woonkamer (ca36m²) met een gezellige houtkachel en een eetgedeelte.
Vanuit de eetkamer heb je toegang tot het overdekte terras en de tuin. Aangrenzend bevindt zich een ruime keuken (ca 20m²) met een indrukwekkend werkblad/eettafel van 3,2 meter in blauwe steen.
Deze praktische keuken is voorzien van een spoelbak,vaatwasser, gasfornuis, oven, magnetron en voldoende opbergruimte, evenals een aangrenzende ruime berging/wasruimte (9m²). Vanuit de keuken heb je ook toegang tot het overdekte terras en de tuin.
Op de begane grond zijn er twee ruime slaapkamers (10m² en 16m²), beide met parketvloeren, en een badkamer (circa 9m²) met wastafel, douche, toilet en bad. Verder is er een apart toilet in de hal en een garderobe.

Verdieping:
Op de bovenverdieping bevindt zich nog een slaapkamer met een kantoor-en dressingruimte (ca 36m²).

Tuin:
De zonnige tuin op het zuidwesten herbergt een volledig uitgeruste studio in het bijgebouw van ongeveer 40m².
Deze studio beschikt over een woonkamer met slaapbank, kitchenette en badkamer.
E

Get in touch