Villa for sale

2 bedrooms

Immoweb code : 11245374
Immoweb code : 11245374

Overview

2 bedrooms
476 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentieel gelegen villa in 1972, op een perceel van 476 m². Funderingen in gewapend beton en vloerplaten in betonnen gewelven. Buitenschrijnwerk in Merantihout + PVC-rolluiken. Zadeldak + onderdak in menuiserite. Stevige kapconstructie in Oregon. Bebouwde oppervlakte: 134,30 m² Zonnig georiënteerde tuin. Mogelijkheid om op de zolderverdieping een polyvalente ruimte te creëren gaande van een loft, fitness- of hobbykamer, of bijkomende leefruimte. Een vaste zoldertrap kan gemaakt worden in de sas tussen hal en badkamer. Voorzien van stads- & regenwater, aardgas, elektriciteit, teledistributie, telefoon, centrale verwarming (d.m.v. aardgasgenerator), en riolering.

Bestaande uit :
- Gelijkvloers : met inkomhal en voordeur,- luchtige & zonnige woonkamer (20,70m²), ruime keuken (13m²) met reeks onderkasten + inox afwasbak (stads- en regenwater + handpomp),- bijkeuken (8,40m²) met onderkasten + gasfornuis,- 2 slaapkamers (elk: 13,70m²),- sas (4,40m²) met gasgeiser Junkers,- badkamer (6,30m²) met lavabo, w.c., en ligbad,- garage (17m²) met Meranti-kantelpoort, c.v.-generator, zolderluik + uitschuifbare houten trap, en tellers van aardgas, water, en elektriciteit ;

- zolderverdieping : met grote en hoge zolderruimte (120m²) met vensterraam in de voor- en achtergevel, plaats om 2 à 3 slaapkamers en badkamer in te richten.

Rustig gelegen in de aangename & kindvriendelijke verkaveling “Mimosawijk”. Vlotte doorgang naar centrum Oostende, het strand en de zee.


Get in touch