Villa for sale

550000€

5 bedrooms 325 square meters

Immoweb code : 11302138
Immoweb code : 11302138

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
325 square meters livable space
640 square meters of land

Description

Architecturaal meesterwerk met idyllische tuin en zee van r…

???? Stap terug in de tijd en ontdek de onmiskenbare charme van deze authentieke villa, gelegen in het hart van Oostende, Stad aan Zee. Deze betoverende woning, ontworpen door de gerenommeerde architect Louis Van Gastel in 1936, is een waar architecturaal meesterwerk dat altijd gekoesterd is en met zorg onderhouden werd, met behoud van al haar oorspronkelijke pracht en authentieke elementen.

Bij aankomst word je verwelkomd door de weelderigheid van het perceel van maar liefst 640m2, omringd door een prachtig aangelegde voortuin en een zonovergoten achtertuin. Het bakstenen exterieur, verrijkt met het subtiele gebruik van natuursteen, wordt gekenmerkt door een sierlijk gebogen schilddak en elegante luifels boven de ramen, wat de villa een unieke uitstraling geeft.

Binnenin wordt de magie voortgezet:
• Betreed de villa via de idyllische wintertuin, die leidt naar de statige centrale hal, compleet met een gastentoilet.
• De riante woonkamer, overgoten met natuurlijk licht, straalt warmte uit dankzij de originele plankenvloeren en plafonds. Hier vind je ook een knusse houtkachel en geniet je van een panoramisch uitzicht op de weelderige voortuin.
• Een stijlvol kantoor en een volledig uitgeruste keuken, inclusief een Lacanche fornuis Vougeot, completeren de begane grond, met een eigen terras dat uitkijkt op de prachtig onderhouden achtertuin.
• Op de bovenverdieping wachten vier prachtige slaapkamers met ingebouwde kasten, samen met een badkamer voorzien van toilet, een kla

Get in touch