Villa for sale

* 1348000€

4 bedrooms 390 square meters

Immoweb code : 20033256
Immoweb code : 20033256
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
390 square meters livable space
2404 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Exclusieve villa op grandioos perceel van 24 are aan een doodlopend straatje in Oud-Heverlee, op 10 min. van Leuven, vlakbij oprit E40 en met Heverleebos vrijwel in de achtertuin. Een heerlijk rustige omgeving dus, met een sterke woongemeenschap en uitstekende verbindingen.

Voor deze 390 m2 ruime villa koos Kwadraat voor een tijdloze, charmante vormgeving en realisatie met geraffineerd metselwerk in oude steen, weelderige raampartijen met elegante kleinhoutverdeling, een poort in natuurhout, natuurleien op de dakkapellen, enz.

Binnenin wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, waarna u via een mooie glazen deur naar de uitgestrekte leefruimte met exclusieve open keuken wordt geleid. Grote raampartijen en dubbele schuiframen bieden bovendien een prachtig uitzicht op de grote tuin. Beneden vindt u verder een aparte tv- of bureaukamer met knappe smeedijzeren deuren en een inpandige garage annex berging. De 1ste verdieping omvat 4 ruime slaapkamers, waaronder een mastersuite met privébadkamer en -dressing, en een tweede badkamer. Op de 2de verdieping een grote polyvalente ruimte, ideaal als extra kamer, bureau...

Kwadraat kiest resoluut voor duurzaamheid zonder in te boeten aan comfort, luxe en leefkwaliteit. Daarom werd deze villa uitgerust met o.m. een geothermische warmtepomp met passieve koeling, vloerverwarming op 2 niveaus, 16 zonnepanelen, regenwaterrecuperatie, ventilatiesysteem D, etc, resulterend in het allerhoogste energielabel A+ met een fantastisch E-peil 0.

Get in touch