Villa for sale

* 1344000€

4 bedrooms 367 square meters

Immoweb code : 11087353
Immoweb code : 11087353
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
367 square meters livable space
1611 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gloednieuwe designvilla, gelegen op een fantastisch perceel van 16 are, genesteld in een rustige, residentiële buurt en omgeven door een groene, bosrijke omgeving. Het centrum van Overijse bevindt zich op fietsafstand en bovendien een uiterst vlotte bereikbaarheid richting Brussel en Leuven.

De overvloedige buitenruimte wordt naadloos weerspiegeld in het interieur, met een indrukwekkende vloeroppervlakte van 367 m2. De open indeling, grote raampartijen voor overvloedig daglicht, een ruime leefruimte, open keuken, aparte televisieruimte, bureau, een dubbele garage annex berging, 4 slaapkamers (waaronder een royale mastersuite met badkamer en dressing) en een tweede badkamer creëren een sfeer van pure vrijheid, comfort en huiselijkheid.Uiteraard voldoet deze exclusieve villa aan de hoogste isolatie- en energienormen, resulterend in een indrukwekkend E-peil 0 (Energielabel A+). Duurzaamheid werd geïntegreerd in elk aspect van deze woning, van het gebruik van 10.000 liter regenwater, de 18 zonnepanelen van 440 Wp en het volautomatische balansventilatiesysteem D met warmterecuperatie, tot de vloerverwarming aangedreven door een geothermische warmtepomp met verticale boringen & passieve koeling (zero CO2-uitstoot!).

Een zuiver staaltje van Kwadraat-signatuur en een beslist te onderzoeken aanbod voor wie op zoek is naar ruimte, eigentijds design, luxe, een unieke ligging en onmogelijk nog te verwaarlozen ecologische duurzaamheid.

Meer informatie op www.kwadraat.be.

Get in touch