Villa for sale

1279000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11349466
Immoweb code : 11349466

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
6379 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze prachtige asbestveilige villa, een ware oase van luxe en comfort, op een uitgestrekt perceel van maar liefst 63 are 76 centiare. Met het recent aangelegd verwarmd buitenzwembad met poolhouse biedt deze woning een ongeëvenaarde levensstijl in alle rust.
Bij het betreden van de villa word je verwelkomd door een ruime moderne studio op het gelijkvloers, compleet met een aparte ingang voor ultieme privacy. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als een gastenverblijf, een kantoor aan huis of zelfs een atelier, waardoor het perfect is voor diverse behoeften.
Het hart van de villa wordt gevormd door een prachtige woonruimte, met goede overgang naar de buitenomgeving.
Met drie ruime slaapkamers biedt deze villa voldoende ruimte voor het hele gezin of gasten. Elke slaapkamer is ontworpen met comfort en stijl in gedachten, waardoor een rustgevende sfeer wordt gecreëerd voor een goede nachtrust.
Buiten is waar deze villa echt schittert. De mooi verzorgde aangelegde tuin met verschillende terrassen en zicht op de schapen met hun lammetjes, geeft een waar vakantiegevoel . Of het nu gaat om een zomerse barbecue met vrienden of een rustige ochtendduik, hier kunt u genieten van het beste van buitenleven in alle privacy.
Gelegen in een rustige omgeving biedt deze villa een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven !

Get in touch