Villa for sale

685000€

4 bedrooms 321 square meters

Immoweb code : 11297397
Immoweb code : 11297397

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
321 square meters livable space
4940 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze villa is zeer rustig gelegen aan het einde van de residentiële wijk. Doordat de woning achteraan en rechts omgeven is door bos, geniet u hier enorm veel rust. De omgeving is tevens prachtig om te wandelen en te fietsen. Vlotte verbinding naar omliggende gemeenten, E34 en Nederland.

Via de inkomhal, met gastentoilet en vestiaireruimte, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. De ramen zorgen voor voldoende lichtinval, de parketvloer en de haard zorgen dan weer voor de gezelligheid. Een schuifraam geeft toegang tot de tuinkamer welke een mooi panoramisch zicht biedt op de tuin. Deze tuinkamer is dankzij de verwarming en pelletkachel een volwaardige uitbreiding van de leefruimte, en dit het hele jaar door. De leefkeuken is modern ingericht en voorzien van een koelkast, gasvuur, inductiekookplaat, heteluchtoven, microgolfoven, vaatwasser, spoeltafel, voldoende kastruimte en een ruime eethoek. Dankzij de vele ramen en het glazen dak (met screen), geniet u ook hier veel lichtinval en een mooi zicht op de tuin. Verder bevinden er zich op de gelijkvloers verdieping nog een wasplaats, een hobbykamer (welke perfect dienst kan doen als extra slaapkamer) en een volledig betegelde badkamer met ligbad en dubbele wastafel in meubel met extra kastruimte. De dubbele inpandige garage fungeert tevens als extra opbergruimte.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op de 4 slaapkamers. De masterbedroom geeft via een vaste trap nog toegang

Get in touch