Villa for sale

769000€ Old Price €799,000

5 bedrooms 211 square meters

Immoweb code : 11269675
Immoweb code : 11269675

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
211 square meters livable space
679 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
GEEN IMMO aub!
Zeer rustig gelegen 4 gevel woning in een kindvriendelijke nieuwbouwverkaveling. Deze energiezuinige woning (E peil -7) is 3 jaar oud. Om uw individueel verbruik te beperken werden er 20 zonnepanelen (6000Watt) een thuisbatterij van 10.4KW geplaatst in combinatie met een water – water warmtepomp en vloerverwarming zowel op gelijkvloers als 1ste verdieping. Verlichting adh van spots kortom U hoeft werkelijk niets meer te doen.
Indeling:
Inkomhal met doorgang naar de 1ste badkamer met toilet, een 1ste slaapkamer en naar de living in L-vorm voorzien van een gashaard, volledig geïnstalleerde open keuken (met Quooker kraan) met eiland, ruime berging (waterverzachter) met deur naar de carport.
Op de verdieping bevinden zich 3 ruime en 1 kleinere slaapkamer, de badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en ligbad (er is ook een wassluis voorzien), toilet boven is apart.
Oprit is voorzien van een Caport en 2 extra parkeerplaasten. Ruime open tuin met mooi terras, lounge gedeelte en zwembad. Een zeer rustige omgeving en toch heel kort bij alles.
Alarm installatie
Camera beveiliging
Videofoon
Airco’s in 5 kamers
Kabel thuislaadpunt wagen al voorzien
Waterput 10000L
Toiletten en buitenkraan aangesloten op waterput via regenwaterpomp
Zwembad (met elektrolyse systeem, filterpomp en warmtepomp)
Op en top uitgerust, interesse kom dan zeker eens kijken

Get in touch