Villa for sale

745000€

4 bedrooms 305 square meters

Immoweb code : 11059265
Immoweb code : 11059265

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
305 square meters livable space
2408 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Goed gelegen voor het dorp van Schilde, op een groen en ideaal georiënteerd perceel (zuid) van ca. 2.408 m², treffen we deze charmante, split-level-villa met een bruikbare vloeroppervlakte van ca. 302 m².Deze Long-Island- villa kent een split level configuratie, welke zorgt voor een speelse en sfeervolle beleving.

Via de inkomhal met gastentoilet, komen we enerzijds tot de bureauruimte en anderzijds tot de woonkamer met inbouwhaard, uitgebreid door een veranda met zicht en toegang tot de tuin. Naast de woonkamer treffen we de keuken.
Een half verdiep lager komen we tot de wasplaats/ bijkeuken met toegang naar de tuin. De inpandige garage biedt plaats voor 2 auto's.
De eerste verdieping biedt een ruime ouderslaapkamer met een dressing en badkamer. Apart toilet op de gang.
Een half verdiep hoger, treffen we de 2e slaapkamer met douchekamer. Hier kan een kleine nachthal gecreëerd worden die ons dan toegang verschaft tot de 3e slaapkamer (momenteel bureau) met annex een extra 4e kamer (momenteel ruimte met sauna).
Via een vaste trap vanuit de hal komen we tot de kelder. In het eerste deel vinden we alle technische zaken. Het 2e deel is de wijnkelder.

Meer info en 3D op www.hillewaere.be

Get in touch