Villa for sale

* 3995000€

4 bedrooms 610 square meters

Immoweb code : 11116278
Immoweb code : 11116278
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
610 square meters livable space
9910 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een zeer begeerde locatie te Schildehof zal dit exclusieve Sels-project naar wens van de koper gebouwd worden met een prachtige parktuin van ca. 1 ha. met Zuid-West-oriëntatie.

Indeling gelijkvloers:
Via de statige inkomhal met vestiaire en gastentoilet, komen we tot de ruime eetkamer, centraal gelegen tov. de woonkamer en ruime leefkeuken voorzien van eiland. Aansluitend komen we tot het overdekte terras voorzien van haard.
Al deze woonvertrekken zijn voorzien van plafond-hoge raampartijen, welke ons laten genieten van de optimale oriëntatie en verbinding geven met de parktuin, welke naar wens verder kan aangelegd worden.
De zijingang aan carport en garages brengt ons overdekt tot aan de mudroom, voorzien van ruime vestiaire en toilet. Aansluitend nog een ruime bijkeuken.

Eerste verdieping:
Momenteel werd deze verdieping voorzien van 2 zeer ruime suites voor de kinderen met elk hun eigen slaapkamer en badkamer. De 3e suite betreden we via de zeer grote luxe-dressing met aansluitend de slaapkamer en luxueuze badkamer. Een grote aparte wasplaats werd ook voorzien.
Gezien de ruimte op deze verdieping zijn andere indelingen perfect mogelijk.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping vinden we enerzijds de technische ruimte en anderzijds een volledig appartement voorzien van badkamer, dressing en slaapkamer/leefruimte.
Ook hier is een andere indeling perfect mogelijk.

Get in touch