Villa for sale

6 bedrooms 455 square meters

Immoweb code : 6949354
Immoweb code : 6949354

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
455 square meters livable space
2420 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Indeling gelijkvloers:
entree met Belgische blauwe hardsteen, vestiaire en gastentoilet, ruime living met eikenhouten planken, houtgestookte open haard, aanpalend bureel of aparte gezellige tv kamer, eetkamer, ruime landelijke leefkeuken met ontbijthoek en houtgestookte open haard en schuifraam naar het terras, ruime aparte tv kamer © family room met ingang, bijkeuken wasplaats en apart toilet. Apart poolhouse met zwembad installatie, douche en toilet. Kelder van 14m².

Indeling eerste verdieping:
ruime overloop waarop uitkomen; de ouderslaapkamer met eikenhouten planken,dressing voor haar en dressing voor hem, badkamer ( ligbad, dubbele wastafel, douche, bidet en toilet), tweede slaapkamer,, derde slaapkamer, vierde slaapkamer,douchekamer, vijfde slaapkamer met inloopkast en douchekamer.

Indeling tweede verdieping:
sfeervol zitgedeelte en een zesde slaapkamer met ingemaakte kasten, technische ruimte.

Opmerkingen:
een realisatie van Vlassak Verhulst in het woonerf ¨ Het Bunder§, vloerverwarming, alarm, air conditioning, videofonie, tuinverlichting en fraai aangelegde tuin met verwarmd zwembad ( niet vergund), cv op aardgas. Radiatorkasten, de villa voldoet aan het hedendaags comfort en is instapklaar

Get in touch