Villa for sale

1750000€

5 bedrooms 550 square meters

Immoweb code : 11297326
Immoweb code : 11297326

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
550 square meters livable space
5038 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uniek eigendom in al zijn aspecten, van ontwerp tot energiezuinig, rust en privacy.
De mogelijkheid tot het plaatsen van een lift, het gebruik als kangeroewoning of inwonende hulp is reeds voorzien.

Deze unieke architectenvilla, (architect: Boud Rombouts) is gelegen in het begin van de residentiële villawijk "De List". In de onmiddellijke omgeving van winkels alsook 1 minuut van de Antwerpse ring. De onderhoudsvriendelijke parktuin is een "Ludo Dierckx Tuindesign" ontwerp.

Gelijkvloers: (vrije hoogte: 3,00 m)
Lichte inkomhal op arduinen natuursteen. Prachtige ontvangstruimte met gastentoilet met wastafel en maatwerk vestiairekasten. Via deze vestiairezone bereikt men de inpandige garage.

De inpandige garage is voorzien van een geautomatiseerde sectionaalpoort, een laadpunt voor elektrische auto's, was/spoelbak. De garage is ruim bemeten en heeft voldoende plafondhoogte zodat uw auto met dakkoffer eenvoudig kan binnen parkeren.
Naar achteren toe een tuinkamer met zwevend meubel en design wandkast met binnenbar voorzien van spoelbak), achterliggend de ruime woonkamer met centrale gashaard parktvloer en grote schuifraam naar ruim buitenterras.

Verder een ruime ovaalvormige eet/vergadertafel voorzien van parketvloer en met toegang tot decentrale leefkeuken voorzien van tal van eettafel, maatwerk kasten en ingebouwde toestellen o.a. microgolfoven, combi stoomoven, elektrische vuur, afwasmachine (ATAG), inox afwerking.
Achterliggend een polyvalente ruimte ideaal als speel-,

Get in touch