Villa for sale

659000€

5 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11336010
Immoweb code : 11336010

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
200 square meters livable space
5673 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Ruime woning met o.a. 5 slaapkamers, 2 badkamers en een garage voor 3 wagens op perceel van 5673 m²
Centrale en riante inkomhal, met gastentoilet, dewelke links uitgeeft op de gezellige woonkamer, met een zit en eetgedeelte.Via de woonkamer toegang tot de aparte keuken met ontbijthoek. Via de keuken een mooi zicht op de tuin en toegang tot het overdekte terras.
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een eerste ruime slaapkamer en een aparte badkamer voorzien van een ligbad, toilet en een lavabomeubel met dubbele lavabo.
Achteraan bevindt zich de garage met ruimte voor 3 wagens (achter elkaar) en beschikt over 2 automatische, houten, garagepoorten (tegenover elkaar) met elks een aparte oprit. Grote smeerput met toegang tot de kruipkelder. Via een open trap met een mooi smeedijzeren balustrade toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich nog 4 slaapkamers, een badkamer voor voorzien van een instapdouche, lavabo en een toilet. Mooi, groot perceel van 5673 m² (gesplitst 4731 m² en 942 m²) met een ideale zuidoost oriëntatie.
Aan de woning een aangelegd, verlicht terras.
Bijzonderheden
-Privatieve ligging (doodlopende straat / omringd door natuurgebieden)
-Zeer goed onderhouden / tijdloze bouwstijl
-5 slaapkamers en 2 badkamers
-Volledig gelijkvloers wonen mogelijk
-Grote garage

Get in touch