Villa for sale

1199000€

4 bedrooms 308 square meters

Immoweb code : 11338539
Immoweb code : 11338539

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
308 square meters livable space
6800 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
VILLA

NIVEAU -1: kelder. Kruipkelder.

NIVEAU 0: inkomhal, voorzien van afzonderlijk gastentoilet en garderobe. Bureel 17m². Leefruimte 60m². Eetkamer 30m², voorzien van aanpalend een overdekt terras. Keuken 19m². Bijkeuken.

NIVEAU +1: nachthal. Hoofdslaapkamer 22m². 2de slaapkamer 20m². 3de slaapkamer 18m². 4de slaapkamer 14m². Badkamer. Zolder.

NIVEAU +2: zolder.

DOMEIN EN BIJGEBOUW: de villa is gehuld in een natuurlijke en bosrijke setting en geniet van maximale privacy. Achteraan het domein is er nog een afzonderlijke dubbele garage aanwezig.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE: de vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

RENOVATIEPLICHT: gebouwen met een energielabel “E” of “F” zullen verplicht binnen de 5 jaar energetisch gerenoveerd moeten worden en dit zodat ze minstens over een energielabel “D” beschikken.Bij dit pand zal de renovatieplicht dus van toepassing zijn.

POSITIEVE PUNTEN: gelegen op een toplocatie: in het groene en residentiële Schotenhof, in een rustige straat, centraal alsook zowel nabij het centrum van Schoten als dat van ’s Gravenwezel. Gunstige ingedeelde charme villa met verbouwings- / renovatiepotentieel. Ge

Get in touch