Villa for sale

5 bedrooms 371 square meters

Immoweb code : 10890416
Immoweb code : 10890416

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
371 square meters livable space
7326 square meters of land

Description

Charmant Landhuis met paardenstallen op toplocatie.

*** IN OPTIE ***

Wonen in dit stukje paradijs geeft je een heerlijk gevoel!
Dit unieke landhuis is gelegen in een rustige groene omgeving met volledige privacy en vlotte verbinding naar Brugge, de kust en het binnenland.
De inrichting werd met veel smaak en oog voor detail met authentieke materialen afgewerkt.
Het uitgestrekte lichtrijke domein (ganse dag zon) omvat een villa-landhuis, een bijgebouw met paardenstallen, een paardenpiste, een volledig aangelegde tuin met oprit en verwarmd zwembad.
In het hoofdgebouw vinden we de inkomhal die leidt aan de ene zijde naar een uiterst ruime living (open tot in de nok) met eetplaats, gezellige zitplaats met open haard en een fantastische mezzanine waar men uitkijkt op de volledige leefruimte!
Aansluitend vinden we er de op maat gemaakte keuken met gasfornuis en professionele dampkap. De andere zijde van de inkomhal leidt ons naar een charmante eetplaats met gaskachel, de cosy living met houtstoof en nog een bijkomende praktische keuken met gasfornuis en aansluitend een koele voorraadkamer.
Verder vinden we op het gelijkvloers de master slaapkamer met de en-suite badkamer. Op het eerste verdiep betreden we de nachthal die leidt naar 3 slaapkamers (mogelijkheid om nog een ruime slaapkamer bij te maken) en de tweede badkamer met inloopdouche.
Naast het landhuis treffen we het zalige zonneterras, het verwarmd zwembad (met warmtepomp) met zicht op uw eigen paardenpiste en het avondterras.
Het bijgeb...
Renovation obligation: unknown

Get in touch