Villa for sale

1490000€

6 bedrooms 660 square meters

Immoweb code : 11298205
Immoweb code : 11298205

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
660 square meters livable space
4729 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Unieke villa met mogelijkheden voor vrije beroepen, in het landelijke Sint-Katelijne-Waver.

Deze villa is gelegen aan belangrijke invalswegen, centraal tussen Antwerpen en Brussel. In de buurt bevinden zich het St.-Maarten ziekenhuis, verschillende scholen, winkels en openbaar vervoer, doch in een groene omgeving.

Dit landhuis werd in 2012 en 2019 gerenoveerd. Op het gelijkvloers omvat dit eigendom een prachtige, monumentale inkomhal-trappenhuis met uniek ontworpen ornamenten. De leefruimte en de luxueus ingerichte keuken met aangebouwde zitbank bieden beide zicht op de tuin en toegang tot het centrale terras. We hebben een aparte kantoorruimte grenzend aan de leefruimte en een praktijkruimte/atelier met airco voorzien van een aparte ingang.
Op de 1ste verdieping is er een ruime vide, 2 aparte toiletten, 6 slaapkamers, een wasplaats en 2 badkamers. Tevens zijn er nog 2 multifunctionele ruimtes die momenteel ingericht zijn als bergruimte en een wasplaats met douche. Verder biedt deze villa een bergzolder en een ruime kelder.

Dit prachtige perceel is volledig omheind en heeft een groen uitzicht. Door de ruime oprit met voortuin is de woning afgeschermd van de openbare weg en heeft men geen inkijk.

Maak snel een afspraak, om deze villa te ontdekken.

EPC 265kWk/mj B-label)
De opgegeven oppervlakten zijn indicatief.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Get in touch