Villa for sale

985000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11290933
Immoweb code : 11290933

Overview

3 bedrooms
1 bathroom

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooie villa te koop in Temse

Totale oppervlakte 4150 m2
Bewoonbare oppervlakte 401 m2

3 slaapkamers

Omgeven door landerijen, doch nabij tal van belangrijke invalswegen, treft u deze statige villa dewelke werd opgetrokken begin jaren 90 op een riant perceel van ca. 4150 m².

We komen binnen via de ruime inkomhal met open vide en uiterst kwalitatieve afwerkingsgraad. Vanuit de leefruimte met open haard kan u genieten van een panoramisch uitzicht op de parktuin en rondom liggende weilanden.

De keuken werd uitermate luxueus afgewerkt en beschikt over enkele unieke maar praktische extra's zoals een authentieke houtgrill, een gezellige BBQ-haard en een bakkersoven.

Naast de keuken loopt u verder naar de bergruimte/ wasplaats met hierachter de hall, toilet en dubbele inpandige garage.

Dankzij het overdekte terras kan u zowel in de winter als in de zomer volop genieten van de tot in de puntjes aangelegde parktuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel drie zeer grote slaapkamers waarvan één met ensuite dressingkamer.
De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad met jacuzzi functie, douche en toilet en werd volledig afwerkt in perfect onderhouden marmer.
De zolder biedt tal van mogelijkheden daar deze zich strekt over de gehele woning.
De vele rustpunten doorheen de tuin, perfecte staat van onderhoud, praktische en charmante bijgebouwen en rustgevende waterpartijen, maken deze eigendom uniek in zijn segment.

Interesse?
Contact 0495/301950

Get in touch