Villa for sale

474000€

3 bedrooms 247 square meters

Immoweb code : 11357636
Immoweb code : 11357636

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
247 square meters livable space
1780 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhall, een gastentoilet met lavabo, een lichtrijke ruime woonkamer, een aansluitende eetkamer en bureauruimte met uitzicht op de tuin en toegang tot het grote terras, een geïnstalleerde keuken met eveneens toegang tot het terras, slaapkamer (met ingemaakte kast) en aansluitend een badkamer (toilet, douche en enkelvoudige lavabo).
De eerste verdieping is voorzien van een grote nachthal, twee ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer (enkelvoudige lavabo in meubel, douche, bad, toilet) een dressing en twee bergingzolders.
Deze villa is volledig onderkelderd en heeft aan de voorzijde een aangelegde tuin met parkeerplaats en inrit naar de achtergelegen tuin, de parking en de garage met toegang tot de kelder.
Aan de achterzijde vindt U een groot terras uitgevend op de prachtige tuin.
De woning is ideaal gelegen in de nabijheid van het centrum van Tienen (+- 1km) , het recreatiedomein “De Viandra” (+- 500m) en de sportaccomodaties van “het Houtemveld” en “Grand Slam Tienen” (+-500m)”.
De woning is instapklaar en uitgerust met duurzame en authentieke materialen. De vloeren bestaan grotendeels uit tegelvloeren en parketvloeren. De gevel zijnde traditioneel metselwerk. Het dak bestaat uit een hellend dak met dakpannen. Het buitenschrijnwerk zijnde deels aluminium met isolerende beglazing en deels hout met enkelvoudige beglazing. Er is centrale verwarming voorzien op gas. Geen renovatieplicht (label C). Waterverzachter aanwezig.

Get in touch