Villa for sale

695000€

4 bedrooms 422 square meters

Immoweb code : 11002519
Immoweb code : 11002519

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
422 square meters livable space
1324 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze villa aan de hand van voormalige eigenaar/architect Paul Schellekens op perceel van 1.324 m² is gelegen in rustige verkaveling aan de rand van Turnhout.

Het eigendom werd in 2017 aangekocht door de huidige eigenaars. Ze werd bijgevolg omgevormd tot B&B. Zo werden er 3 gastenkamers gecreëerd, voorzien van elk een private douchekamer met toilet, lavabo en douche. De hobbyruimte op de tweede verdieping werd een ontbijthoek. Naast het B&B gedeelte beschikt de woning over een speelse leefruimte met 2 zithoeken, een eethoek, een halfopen ingerichte keuken, een bureauruimte, een masterbedroom (4de slpk) met aanpalende badkamer, een dubbele inpandige garage, een grote bergplaats/wasplaats en een schitterende tuin.
Verdere uitbating van de B&B behoort tot de mogelijkheden, maar daarnaast is het eigendom in de huidige toestand ook perfect voor een groot gezin, kangoeroewoning of combinatie wonen/werken (vrij beroep, kantoor aan huis,...).
De tuin is mooi aangelegd met veel groen. U geniet hier van absolute privacy en rust!

Bijzonderheden:
- de woning werd in 2018 grondig gerenoveerd: 20 zonnepanelen geïnstalleerd, een zonneboiler (330l), een nieuwe CV installatie, elektriciteit, isolatie dak, isolatie kruipkelder, ...

Voor meer info en onze 3D-tour: bekijk dit eigendom via www.hillewaere.be

Get in touch