Villa for sale

8 bedrooms 850 square meters

Immoweb code : 9663750
Immoweb code : 9663750

Overview

8 bedrooms
2 bathrooms
850 square meters livable space
2923 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Prachtige oude hoeve in het centrum van Turnhout op ca. 3000m² grond. Deze uitzonderlijke eigendom bestaat uit 2 hoofdgebouwen. Waarvan één volledig ingericht als woning, met een grote leefruimte, ruime keuken, 6 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers. Het tweede gebouw heeft een grote polyvalente ruimte met een keuken en kan dus als tweede woonst dienen. Hier zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt de eigendom nog over 2 garages voor 3 wagens.

Indeling
Via de grote inkomhal hebben we toegang tot de vestiaire en de eetkamer. De eetkamer vormt samen met de zithoek, woonkamer en de bureauruimte één groot geheel. Met de centrale open haard geeft de open ruimte een enorm gezellige en huiselijke indruk. Vanuit dewoonkamer kunnen we naar de eiken keuken. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur. Ook hier is nog ruimte over voor een grote ontbijttafel.
Via de keuken kunnen we naar de keldertrap dewelke ideaal is voor berging of wijnkelder.
Richting de aanbouw passeren we de wasruimte. De aanbouw is voor een deel afgesloten en voor een deel een open overdekt terras. Beiden geven uit op de tuin en de grote vijver.
Aan de voorkant van de woning kunnen we via de woonkamer nog naar de nachthal dewelke toegang geeft tot 4 slaapkamers met ingemaakte kasten en een wastafel. Hier treffen we ook nog een badkamer met wastafel, douche en een ligbad.

Verdieping
Op de bovenste verdieping vinden we nog 2 grote slaapkamers op parket. Ook

Get in touch