Villa for sale

565000€

3 bedrooms 264 square meters

Immoweb code : 11337316
Immoweb code : 11337316

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
264 square meters livable space
2989 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- Bezoekdag: VRIJ 3/5 (NM) - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

In het landelijke Voorde, met een eindeloos zicht op een verbluffend mooi landschap, vinden we deze ruime villa terug op een perceel van maar liefst 29a89ca.

Troeven zijn ongetwijfeld de ligging, de ruimte, de solide structuur, dubbele garage en mooie tuin met charmant bijgebouw en perfecte Z-oriëntatie!

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met trap naar de 1e VD, gastentoilet en aparte bureelruimte. De leefruimte van 44m² biedt plaats voor salon (met houtkachel) en eetplaats met toegang tot het ruime terras. Het zicht op de tuin is meer dan het vermelden waard.

De keuken is 23m², is voorzien van een eiland, voldoende bergruimte en zelfs een ontbijthoek. Aansluitend hebben we een handige bergplaats en aparte wasplaats.

Op de 1ste verdieping heeft de woning een prachtige overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 2 van meer dan 30m² en een badkamer met bad, lavabo, toilet en bidet. Via een vaste draaitrap bereikt u nog een praktische stockagezolder.

Tot slot beschikt de woning nog over een droge kelder, een ruime inpandige garage met plaats voor 2 auto's en een achterliggend bijgebouw van 50m² met tal van mogelijkheden!

Verwarmen gebeurt centraal, overal dubbele beglazing, mogelijkheid tot regenwaterrecuperatie en een EPC D, dus géén renovatieplicht binnen de 5 jaar.

Kortom, bent u op zoek naar een rustig gelegen villa boordevol charme, authentieke elementen en met zicht op groen? Dan kunt u m…

Get in touch