Villa for sale

645000€

4 bedrooms 330 square meters

Immoweb code : 11342271
Immoweb code : 11342271

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
330 square meters livable space
1360 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uiterst gunstig gelegen met zicht op een uitgestrekt landschap, treffen we deze ruime villa aan met authentieke elementen uit de jaren '60 op een perceel van maar liefst 13a60.

Deze charmante parel werd opgetrokken met een zeer degelijke structuur en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. De woning werd altijd goed onderhouden, maar is onderworpen aan de renovatieplicht binnen de 5j.

Met een bewoonbare opp. van maar liefst 330m² is er aan ruimte geen gebrek.
Bovendien beschikt deze unieke eigendom achteraan over een loods/magazijn van zo'n 200m² met 2 grote poorten (H: 3,3m), elektriciteit, verwarming en sanitair. Ideaal dus voor zelfstandigen met een nood aan opslag-/werkruimte, voor de uitoefening van een vrij beroep of bijberoep of iemand met een passie voor old timers.

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal aan die ons nog even meeneemt in de tijd van toen. Links gaat u naar een aparte bureauruimte, rechts naar de ruime lichtrijke leefruimte (met massieve parket) die naadloos aansluit op de achterbouw met geïnstalleerde keuken en ontbijthoek. Het open karakter in combinatie met het aanpalend terras, nodigt uit tot gezellig kokerellen met vrienden en familie.

Via een splendide trap komt u tot de 1e VD met 4 ruime slaapkamers en een reeds vernieuwde badkamer voorzien van een losstaand bad, lavabo, toilet en douchecabine.

De woning is tevens volledig onderkelderd met een stookplaats, wasplaats, extra bergplaatsen en een ruime garage met plaats voor …

Get in touch