Villa for sale

765000€

7 bedrooms 534 square meters

Immoweb code : 11367987
Immoweb code : 11367987

Overview

7 bedrooms
3 bathrooms
534 square meters livable space
1832 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zeer ruime villa op 1.832 m² gelegen op gunstige locatie te Vosselaar, nabij E34 (Antwerpen-Eindhoven). De villa werd gebouwd in 1992 en omvat maar liefst 7 slaapkamers en 3 badkamers. Ideaal voor groot gezin! Bovendien beschikt deze villa over grote leefruimten, een ruim kantoor, een grote dubbele inpandige garage, ruime bergingen en een kelder. De tuin is zuid georiënteerd en heeft mooie overdekte terrassen aan de achterzijde.

U betreedt de ruime inkomhal met gastentoilet dewelke toegang biedt tot de ingerichte kantoorruimte rechts, de ruime woonkamer met diverse eet- en zitplaatsen voorzien van haardpartij. Aparte eetkamer dewelke dmv een schuifdeur af te sluiten is van de woonkamer. De keuken vindt u aanpalend de eetkamer en is ingericht met ovens, inductiekookplaat en vaatwasmachine. Het praktische gedeelte van de woning omvat een grote wasplaats, een aparte bergplaats, een kelder en een ruime inpandige garage met plaats voor 2 auto's en fietsberging met achterdeur naar buiten.
De verdieping is verrassend groot met maar liefst 7 slaapkamers en 3 badkamers.
De tuin met overdekte terrassen is zuid georiënteerd en is mooi omgeven door groen.

Bijzonderheden:
- ideaal voor groot gezin
- zeer goede bereikbaarheid tov E34 (Antwerpen-Eindhoven), alsook het centrum van Vosselaar en de Steenweg op Gierle waar u grote baanwinkels vindt.
- gunstig EPC label (B): dakisolatie 20cm en muurisolatie 5cm, nieuwe condenserende verwarmingsketel op aardgas (2023)
- elektriciteitskeur

Get in touch