Villa for sale

3 bedrooms 346 square meters

Immoweb code : 11198681
Immoweb code : 11198681

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
346 square meters livable space
2510 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze Villa gelegen in de Patrijzenlaan te Waasmunster, omringd door groen en rust, zoekt nieuwe eigenaars.

Bij binnenkomst word je begroet door een indrukwekkende hal die de toon zet voor de rest van het huis. De uitnodigende leefkeuken is hyper uitgerust en laat u genieten van het licht en zicht van de tuin. Verder hebben we de ruime leefruimte van maar liefst 82 m2, deze is voorzien van een moderne haard en een eethoek op verdiep.

Voor extra gemak is er een grote kelder, ideaal voor opslag, en een waskamer met directe toegang tot de ruime en dubbele garage. Bovendien is er een op te frissen leefruimte/ slaapkamer die perfect kan dienen als gastenverblijf of als kantoor aan huis, waardoor je talloze mogelijkheden hebt om deze villa aan te passen aan jouw wensen.

De villa beschikt over twee prachtige slaapkamers, met de mogelijkheid tot een derde, elk voorzien van airconditioning voor maximaal comfort, en een stijlvolle badkamer.

Eens buiten ontdek de prachtige tuin met een verwarmd zwembad en een ruim poolhouse, compleet met opbergruimte voor al je zwembadaccessoires en tuinbenodigdheden.

Met voldoende parkeergelegenheid en een volledig omheinde tuin biedt deze villa niet alleen luxe en comfort, maar ook veiligheid en privacy voor jou en je gezin.

Contacteer ons gerust voor meer informatie of een bezoek op het nummer: 03 535 22 19 of via mail: [email protected]

Get in touch