Villa for sale

695000€

5 bedrooms 385 square meters

Immoweb code : 11182979
Immoweb code : 11182979

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
385 square meters livable space
971 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Moderne, energiezuinige villa met aparte praktijkruimte en ruime parkeergelegenheid op 971 m² te Weelde
Deze villa is een droomhuis voor iedereen die op zoek is naar luxe, comfort en mogelijkheden. Rustig gelegen te midden het centrum van Weelde. Gebouwd in 2011 en is omgeven door veel groen. De indeling is werkelijk uniek. Alle ruimtes baden in het licht en hebben mooi uitzicht over de tuin omwille van de grote raampartijen. Met aparte praktijkruimte (praktijk, wachtruimte, keuken en toilet) of 2 extra slaapkamers of maakt wonen op gelijkvloers perfect mogelijk.


Indeling:
U betreedt de inkomhal van de villa met vestiaire en gastentoilet. Verder bevinden zich twee ruime kantoorruimtes, waarvan één ruimte werd voorzien van een meubel met wastafel. Ideaal voor uw vrij beroep. Vervolgens betreedt u de ruime en lichtrijke woonkamer met prachtig zicht op de aangelegde tuin. Via hoge stalen deuren hebt u toegang tot de eetkamer die in verbinding staat met de keuken. De keuken is een echt paradijs voor de kok! Deze is volledig ingericht en werd voorzien van alle moderne luxe toestellen. Verder bevindt zich een ruime achter inkom met voldoende kastruimte, extra toilet en zeer ruime bijkeuken/wasplaats.
De trap naar de bovenverdieping vertrekt vanuit de inkomhal en komt uit op de overloop. De master bedroom is voorzien van inbouwkasten. Verder op deze verdieping treft u nog twee slaapkamers en een ruime badkamer aan, voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Apart

Get in touch