Villa for sale

1150000€

5 bedrooms 267 square meters

Immoweb code : 11304600
Immoweb code : 11304600

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
267 square meters livable space
2445 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Kangoeroewoning of woning met multifunctionele ruimte (atelier, poolhuis, bureaus, b&b,...)

Deze woning wordt momenteel gebruikt als kangoeroewoning of woning met gastenverblijf, waarbij de twee woon-entiteiten een afzonderlijke toegang hebben. Tussen 2014 en 2021 werd deze woning zeer hoogwaardig gerenoveerd.

Via deze inkomhal komt u in de bureauruimte en de woonkamer, dewelke werd opgedeeld in een salonruimte met aansluitend de eetkamer. Naast de woonkamer is er de volledig uitgeruste keuken met aansluitend een handige wasplaats.
De veranda is een leuke ruimte die naar eigen noden ingericht kan worden.
Op de verdieping komt u via de nachthal in de drie slaapkamers. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, ligbad en lavabomeubel. Naast deze woning is er een open garage voor twee wagens met opbergzolder.

De tweede woning komt u binnen in keuken met aansluitend de eetplaats. Naast de keuken via de traphal vindt u de salonruimte. Verder is er een berging en een gastentoilet aanwezig. Op de verdieping zijn er twee slaapkamers met badkamer en apart toilet.

In de tuin zijn er drie tuinbergingen, een volledig vernieuwd zwembad, een carport voor 3 wagens.

Meer info en foto’s vindt u op onze website.

EPC Hoofdgebouw 279kWh/m²/j
EPC achterbouw 260 kWh/m²/j
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch