Villa for sale

395000€

3 bedrooms 147 square meters

Immoweb code : 11234447
Immoweb code : 11234447

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
147 square meters livable space
898 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze prachtige bungalow woning, klaar om jouw nieuwe thuis te worden! Met een perceeloppervlak van 898 m², biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Bij binnenkomst word je begroet door een aparte inkom met ruimte voor een vestiaire, gevolgd door een gastentoilet met handwastafeltje. De leef- en eetruimte straalt warmte uit en biedt directe toegang tot de open maatkeuken met alle moderne gemakken die je maar kunt wensen.

De nachthal leidt naar drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een tweede toilet, inloopdouche en wastafel met lavabomeubel. Praktisch gemak wordt geboden door de technische berging en ruime garage, met plaats voor al je wasbehoeften.

Een vaste trap leidt naar de grote, geïsoleerde zolder, klaar om jouw creatieve visie te verwelkomen.

Buiten geniet je van een zonnige, aangelegde tuin met oprit, terras en overdekte buitenberging. De aanwezigheid van een toffe lounge met bar en open carport met parkeergelegenheid vooraan, zorgen voor extra comfort en gastvrijheid.

Met dubbele beglazing in PVC, verwarming door middel van een krachtig pellettoestel en warmtegeleiding, een waterput van 10.000 liter en een gunstig EPC-C label. Bovendien zijn kwalitatieve zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor je niet alleen bijdraagt aan een duurzame levensstijl, maar ook aan de waarde en charme van deze prachtige woning. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en laat je betoveren!

Get in touch