Villa for sale

6 bedrooms 542 square meters

Immoweb code : 10637129
Immoweb code : 10637129

Overview

6 bedrooms
4 bathrooms
542 square meters livable space
1552 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De villa is in 2000 volledig gestript, ook werd een deel bijgebouwd waardoor deze beschikt over 6 slaapkamers en 4 badkamers met een bewoonbare oppervlakte van ca. 542 m²

Naar indeling: Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire; Riante leefruimte op parket alsook natuursteen met open haard en vloerverwarming; Deels aparte eetplaats die grenst aan de volledig ingerichte keuken met allen toegang tot de tuin; aparte bijkeuken met wasplaats en stoomcabine; dubbele garage met elektrische poort. Eerste verdieping: 4 slaapkamers met dressings en 2 volwaardige badkamers. Tweede verdieping: 2 slaapkamers en 2 volwaardige badkamers.Verder een ruime zithoek/lounge met home cinema installatie. Ook nog opbergruimte/zolder aanwezig.

Ruime kelder volledig betegeld voor stockage en waar de installatie van het zwembad staat alsook de Buderus verwarmingsinstallatie.

Tuin zeer mooi en groen aangelegd met veel privacy en zwembad (met CO2 behandeling plaats van chloor).

Technieken: Alarmsysteem met bewegingssensoren alsook op de ramen, mist beveiliging op de eerste verdieping, camerabeveiliging buiten, airco in de slaapkamers, zonnepanelen op het dak met certificaten en dubbele beglazing met coating.

Voor een afspraak en meer info, contacteer Lukas De Ferm +32472/38.48.78

Get in touch