Villa for sale

* 645000€

3 bedrooms 201 square meters

Immoweb code : 11097402
Immoweb code : 11097402
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
201 square meters livable space
557 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

NIEUWBOUWWONINGEN RESIDENTIE NERENHOEK ZAFFELARE

Het nieuwbouwproject ‘Residentie Nerenhoek’ is gelegen in het landelijk gelegen Zaffelare, een deelgemeente van Lochristi. In Zaffelare vindt u absoluut nog de zeldzame groene, rustige omgeving die de natuur ons biedt. In het dorp vindt u nog de nodige winkels en is er ook een basisschool. Bent u op zoek naar de grotere winkels, supermarkten en dergelijke dan kan u op tien minuutjes rijden terecht in het bruisende Lochristi. Hier vindt u alles wat u nodig heeft van winkels, supermarkten tot restaurants, caféetjes, etc.
Betreft een prijs excl registratie op grond en slechts 6% BTW!!!!!

Er worden drie woningen opgebouwd in de Residentie Nerenhoek. Dit betreft de linkse half open bebouwing achteraan met agrarisch uitzicht met een oppervlakte van 557 m2 privé en +/- 140m2 vd grond vd gemeenschap. Alle woningen hebben zicht op de tuin.

De woningen hebben elk een eigen terras, tuin en parking. De woningen liggen langs een rustige weg dat voorzien is van een groene afsluiting met een poort zodat uw privé ten alle tijde gegarandeerd is. Absoluut een ideale en uitzonderlijke ligging met rust op slechts tien minuten van Lochristi.
De hoogwaardig afgewerkte woningen bieden u alle luxe en comfort en zijn gebouwd in de meest duurzame materialen. Alle woningen voldoen aan de laatste wettelijke normen qua isolatie en ventilatie en worden afgeleverd met een EPC en EPB attest met uiterst gunstige peilen zodat u qua energie de zuinigste

Get in touch