Villa for sale

795000€

4 bedrooms 374 square meters

Immoweb code : 11277965
Immoweb code : 11277965

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
374 square meters livable space
1117 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Prachtig energiezuinige villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers in een doodlopende straat op een zonnig perceel van 1117m².

Gelegen in de prachtige en geliefde “Bloemenwijk” te Halle-Zoersel, nabij het centrum, doch zeer rustig gelegen.

INDELING:

Gelijksvloer:
Via de ruime inkomhal op kasteel strokenparket met vestiairegedeelte betreedt men deze prachtige villa.
De volledig geïnstalleerde open leefkeuken met onbijthoek bevindt zich centraal in de woning. De keuken staat in directe verbinding met de zonnige tuin met terras. Aanpalend de keuken heeft men alsnog een handige bergruimte.
Achteraan de woning heeft men de woonkamer met een gezellige gesloten houthaard, aansluitend heeft men de eetruimte. Beide ruimtes genieten van veel lichtinval door de vele raampartijen welke ook een aangenaam zicht geven over de tuin.
Vooraan de woning heeft men zowel een slaapkamer, aparte dressing (polyvalente ruimte) en badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet.

Verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt er zich op de mezzanine een bureauruimte. Verder heeft men nog 3 volwaardige slaapkamers met elks een dressing, een polyvalente ruimte, een wasruimte en badkamer met inloopdouche, bad, dubbele lavabomeubel en toilet.

Tenslotte heeft de woning nog een inpandige garage met aansluitend een bergruimte.

Bijzonderheden:
+ Prachtige ligging
+ Energiezuinig
+ Instapklaar
+ 4

Get in touch