Over dit vastgoedkantoor

Acta Vastgoed is een gedreven kantoor in het hartje van Oostende. Vandaag kan je een beroep doen op ons ervaren team van 4 vastgoedbemiddelaars die jouw woon- en tweedeverblijfsdromen helpen realiseren. Door onze zin voor professionaliteit en passie voor het vak zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor in de regio.

We voelen ons thuis in Oostende, Bredene, Middelkerke & nabije omgeving. We houden van de frisse zeelucht en de unieke sfeer die onze kust uitademt. We kennen de geschiedenis van de streek, de bijzonderheden van verschillende buurten, de toekomstplannen en gevoeligheden. We zijn hier thuis, en dat maakt van ons dé ideale ambassadeur om jouw woning of appartement te verkopen en je te begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe thuis.

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw huis of appartement waard is? Zoek je betrouwbaar advies om jouw woning vlot en aan de beste prijs te verkopen? We luisteren naar jouw verhaal en kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van ons helder stappenplan, dat je zonder verplichtingen kan doorlopen.

Een correcte en realistische verkoopprijs is een van de belangrijkste aspecten om vlot te verkopen. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend en gratis een betrouwbare & onderbouwde schatting aan.


Surf voor meer info en contactgegevens naar onze website: www.actavastgoed.be

38 Panden

Waaronder 3 nieuwbouwprojecten
2 nieuw
1 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 26 appartementen
  • 9 huizen
  • 1 garage

Adres : Leopold I plein 9 8400  Oostende

BIV-nummer : 505.058

Website : www.actavastgoed.be