Appartement te koop

2199000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11104926
Immoweb code : 11104926

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 23

Omschrijving

Luxueus NIEUWBOUW appartement in SKY TOWER ONE

Betreed dit instapklare nieuwbouwappartement op de 23ste verdieping van de prestigieuze SKY TOWER residenties in Oostende. Hier ervaar je ruim 248m² aan woonplezier, aangevuld met een indrukwekkende 88m² aan panoramische terrassen!

Dit project is een architectonisch icoon aan de Belgische kust, dat een nieuwe definitie geeft aan wonen of verblijven. Bij aankomst op het gelijkvloers word je verwelkomd door een exclusieve inkomhal met receptie, zithoek en liften. Zowel voor jou als voor je gasten straalt dit een gevoel van luxe uit.

Eenmaal binnen in het appartement word je begroet door een royale inkomhal met handige ingemaakte vestiairekasten en een apart gastentoilet. Een glazen deur in een zwart aluminium kader leidt je naar een indrukwekkende woonkamer met een open keuken en ongeëvenaarde uitzichten. Met een oppervlakte van maar liefst 75m² biedt de woonkamer panoramisch uitzicht over Oostende en het achterland, van de zee en de duinen tot de jachthaven en verder naar het binnenland. De luxe keuken met een natuurstenen werkblad is uitgerust met hoogwaardige Miele-apparatuur, waaronder een wijnkoeler, ovens, koelkast, kookplaat, dampkap en vaatwasmachine, en beschikt over een dubbele spoelbak. Grenzend aan de keuken vind je een handige bijkeuken met extra spoelbak en aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

De diepe leefterrassen strekken zich uit over de volledige breedte (55 meter) en bieden een spectaculair uitzicht over de hele kustlijn en het achterland. Elk

Neem contact op