Over dit vastgoedkantoor

Al twee generaties geleden was Albert een vertrouwde waarde in de vastgoedwereld. Hij adviseerde in de regio Lede en ruime omgeving honderden mensen bij de aan- en verkoop van hun pand. Kleinzoon Peter-Jan zet al sinds geruime tijd deze traditie verder en heeft nu samen met enkele gedreven partners Albert een nieuwe impuls gegeven.

ALBERT vertrekt vanuit die familiale ervaring en hecht een groot belang aan persoonlijk contact en een zeer kwalitatieve dienstverlening. Daarom kiezen we niet voor klassieke kantoren, maar ontvangen we u graag in onze 'living'. Ze staat symbool voor het vertrouwen en de sfeer waarin je als klant bij Albert geadviseerd wordt. Als je met ons in zee gaat, mag je dan ook rekenen op een stipte opvolging van jouw dossier.

Naast die authentieke, persoonlijke aanpak maken we ook gebruik van de nieuwste mogelijkheden om uw vastgoedtransactie vlot en snel af te handelen. Uitmuntende fotografie om jouw pand optimaal voor te stellen, digitale ondertekening om jouw transactie vlotter te laten verlopen, interactieve functies en apps om in te spelen op de hedendaagse noden bij kopers, en ga zo maar door!
Één gratis telefoonnummer zorgt ervoor dat we altijd en overal bereikbaar zijn voor elke klant.

Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak ? Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in één van onze livings!

Adres : Steenbrugsestraat 21 8210  Loppem

BIV-nummer : 509522

Website : albert.immo