About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Al twee generaties geleden was Albert een vertrouwde waarde in de vastgoedwereld. Hij adviseerde in de regio Lede honderden mensen bij de aan- en verkoop van hun pand. Kleinzoon Peter-Jan zet al sinds geruime tijd deze traditie verder en heeft nu samen met enkele gedreven partners Albert Vastgoed een nieuwe impuls gegeven.

ALBERT VASTGOED vertrekt vanuit zijn familiale ervaring en hecht een groot belang aan persoonlijk contact. Daarom kiezen we niet voor klassieke kantoren, maar ontvangen we u graag in onze 'living'. ze staat symbool voor het vertrouwen en de sfeer waarin we u willen adviseren. Als u met ons in zee gaat, mag u ook rekenen op een stipte opvolging van uw dossier.

Naast die authentieke, persoonlijke aanpak maken we ook gebruik van de nieuwste mogelijkheden om uw vastgoedtransactie vlot en snel af te handelen. Uitmuntende fotografie toont uw pand te koop of te huur op zijn best, maar geeft de potentiële koper ook een treffend beeld van wat hij van het pand mag verwachten. Dankzij digitale apps hoeft u zich geen zorgen meer te maken over administratie.
Één telefoonnummer zorgt ervoor dat we altijd en overal bereikbaar zijn voor elke klant.

Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak ? Maak vandaag nog een afspraak en kom eens langs in de living van ALBERT VASTGOED.

Address : Steenbrugsestraat 21 8210  Loppem

IPI n° : 502.743