Over dit vastgoedkantoor

Knokke Homes is een nagelnieuw vastgoedkantoor op de hoek van de Zeedijk en de Majoor Quaillestraat rechtover de zeilclub in Duinbergen.

Alhoewel het een jonge onderneming betreft, kan de dynamische zaakvoerder Alexander Vandamme reeds beroep doen op een actieve ervaring van meer dan 20 jaar in het Knokse vastgoed. In deze periode verzamelde hij de nodige marktkennis om samen met zijn echtgenote Sophie Vanduffel uw ideale partner te worden bij al uw vastgoedtransacties in en rond Knokke.

De activiteiten spitsen zich hoofdzakelijk toe op de verkoop en de verhuur van onroerend goed, maar ook rentmeesterschap & vakantieverhuur behoren tot het takenpakket waarmee Knokke Homes u van dienst kan zijn.

Dankzij hun gedrevenheid, hun ervaring en marktkennis kunnen zij de juiste persoon aan het juiste pand linken en u dus zo begeleiden in uw zoektocht naar uw ideale plek aan zee. Zoekt u een vakantie- of woonappartement, een rustig gelegen villa of een nieuwbouw met zicht op zee ? Wenst u een geschikte solvabele kandidaat te zoeken voor uw appartement of woning ?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

Adres : Majoor Quaillestraat 2 (hoek Zeedijk) 8301  Knokke-Heist

BIV-nummer : 502.664

Website : www.knokkehomes.be