Over dit vastgoedkantoor

Knokke Homes is een familiaal vastgoedbedrijf met twee kantoren in Knokke-Heist. Ons kantoor in Duinbergen is gelegen op de hoek van de Zeedijk en de Majoor Quaillestraat rechtover de zeilclub RBSC, en ons kantoor in het Zoute is gelegen op de zeedijk nr. 673.

Alhoewel het een jonge familiale onderneming betreft, kunnen de dynamische bestuurders reeds beroep doen op een actieve ervaring van meer dan 20 jaar in het Knokse vastgoed. In deze periode verzamelden ze de nodige marktkennis om uw ideale partner te worden bij al uw vastgoedtransacties in en rond Knokke-Heist.

De activiteiten spitsen zich hoofdzakelijk toe op de verkoop en de verhuur van onroerend goed, maar ook rentmeesterschap & vakantieverhuur behoren tot het takenpakket waarmee Knokke Homes u van dienst kan zijn.

Dankzij hun gedrevenheid, hun ervaring en marktkennis kunnen zij de juiste persoon aan het juiste pand linken en u dus zo begeleiden in uw zoektocht naar uw ideale plek aan zee. Zoekt u een vakantie- of woonappartement, een rustig gelegen villa of een nieuwbouw met zicht op zee ? Wenst u een geschikte solvabele kandidaat te zoeken voor uw appartement of woning ?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

119 Panden

Waaronder 4 nieuwbouwprojecten
13 nieuw
3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 76 appartementen
  • 16 garages
  • 9 huizen
  • 2 businesses
  • 1 industry
  • 1 office

Adres : Zeedijk 673 8300  Knokke

BIV-nummer : 502664

Website : www.knokkehomes.be