Over dit vastgoedkantoor

YES! het is mogelijk om een professionele en menselijke vastgoedervaring te vinden!

Onze kracht ligt in ons team van ervaren professionals met een passie voor mensen en onroerend goed. Elk van onze makelaars is geaccrediteerd door de I.P.I. en heeft diepgaande kennis van de markt.

Transparantie en integriteit vormen de kern van onze aanpak. Wij geloven in relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen, en dit wordt weerspiegeld in elk van onze transacties. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijk en weloverwogen advies, waardoor ze weloverwogen beslissingen over hun onroerend goed kunnen nemen.

Innovatie is een ander belangrijk kenmerk van ons makelaarskantoor. Met respect voor de fundamentele principes van onroerend goed, integreren we de nieuwste technologieën om onze processen te optimaliseren. Foto's, video's, virtual reality, klantenservice, marketing, digitale contracten, gegevensanalyse... we lopen voortdurend voorop om moderne en effectieve oplossingen te bieden.

Dankzij sterke partnerschappen met andere professionals uit de sector, zoals notarissen, advocaten, makelaars, certificeerders, architecten en renovatie-experts, bieden we onze klanten toegang tot een compleet dienstenpakket.

Wat als ook jij YES!, zou zeggen om je vastgoedprojecten te realiseren?

13 Panden

3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 6 appartementen
  • 1 huis

Adres : Boulevard Louis Schmidt 24 1040  Etterbeek

BIV-nummer : 515220

Website : www.yesproperties.be