Waarom je hypothecair krediet via Immoweb kiezen?

simulatie

Dankzij de simulatie van een hypothecair krediet op immoweb.be ken je je leencapaciteit al bij het begin van je zoektocht naar een geschikt pand. Op die manier kun je van meet af aan gericht zoeken.

taux emprunt

Je kunt de simulatie ook opslaan en nadien snel je maandelijkse afbetalingen herberekenen voor verschillende panden. Een efficiënte en concrete manier van werken!

sauvegarde

Door de simulatie op te slaan krijg je binnenkort relevante informatie over de evolutie van de hypothecaire rentevoeten in België. Geen onaangename verrassingen dus: op immoweb.be kun je ervoor opteren regelmatig geïnformeerd te worden over de veranderingen in de rentevoeten zolang je zoektocht duurt.

taux emprunt

De hypothecaire rentevoet die verschijnt, is afkomstig van onze partner Keytrade Bank, een digitale bank die meteen haar beste rentevoet opgeeft. Heb je een atypisch profiel? Wil je graag een onafhankelijk en persoonlijk advies? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner Immotheker Finotheker voor een voorstel op maat.

partenaire

Alles blijft online: je opgeslagen simulatie blijft op elk moment en vanop al je toestellen beschikbaar in je Immoweb-ruimte.

Bereken hier je hypothecaire lening in enkele kliks.

Immoweb Financial Services S.A./N.V. RPM BE 0727.442.788 – FSMA 0727442788 - Gebruiksvoorwaarden - Privacybeleid