Appartement te koop

895000€

2 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11210555
Immoweb code : 11210555

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
163 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers aan de Leie

Koninklijke 11,5 meter gevelbreedte aan de Lei in het centrum van Gent. Fantastisch direct uitzicht op het water en het Justitiepaleis zonder dat iemand terugkijkt. Uitzonderlijke uitzichten overdag en nog uitzonderlijkere uitzichten 's nachts.

Stap binnen in dit luxueuze appartement in het hart van Gent, met een majestueus uitzicht op de schilderachtige Leie en het indrukwekkende Justitiepaleis in de historische binnenstad. Gelegen op de eerste verdieping, beslaat dit stijlvolle appartement een indrukwekkende 163 m².

Onlangs onderging dit appartement een uitgebreide renovatie, met een doordachte herindeling die modern comfort combineert met de charme van authentieke elementen. De indeling omvat:

Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal u met een apart gastentoilet en een doucheruimte.
De ruime woonkamer straalt grandeur uit, met prachtige originele gerookt eikenhouten vloeren en een warme vintage schouwmantel. Grote ramen baden de ruimte in natuurlijk licht en bieden een adembenemend uitzicht op het Gerechtsgebouw, de Leie en de Ketelvest, wat dit appartement extra bijzonder maakt.

De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige Miele-apparatuur en biedt toegang tot een zonnig zuidwestelijk georiënteerd terras van ongeveer 12 m². Een guillotineraam boven het aanrecht zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Dit unieke appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan één is voorzien van een marmeren wastafel en spiegel. De hoofdslaapkamer heeft ingebou

Neem contact op