Huis te koop

1650000€

9 slaapkamers 850 vierkante meters

Immoweb code : 9750633
Immoweb code : 9750633

Overzicht

9 slaapkamers
3 badkamers
850 vierkante meters bewoonbare ruimte
3285 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige gites in de Ardennen

Prachtige eigendom bestaande uit een elegant gebouw en twee bijgebouwen rond een binnenkoer, op een terrein van 33 are, in Merny, deelgemeente van Paliseul.
Het hoofdgebouw en een bijgebouw werden omgebouwd tot aparte gites, een met een opvang van 8 tot 12 personen, de andere 8 tot 10 personen.
Volledig vernieuwd in 2013, prachtig ingericht met uitzonderlijke uitrusting, wellness, pool house in eik in de grote privatieve tuin, barbecue, fotovoltaïsche panelen (2018), word volledig bemeubeld verkocht.
Het hoofdgebouw heeft 4 niveaus. Beneden niveau: kleine salon in een gewelfde kelder, verwarmd zwembad binnen, infrarode sauna, jacuzzi, terras.
Gelijkvloers : inkomhal, salon, eetkamer, ingerichte keuken met toegang tot achteraanterras, wc. Niveau 1: 4 slaapkamers en hun badkamer, wc. Niveau 2: grote slaapkamer en speelzaal met baby-foot en biljard.
De gite in bijgebouw heeft 2 niveaus. Gelijkvloers : inkomhal, ingerichte keuken, eetkamer, salon en wc. Op de verdieping : nachthal met bedden, 4 slaapkamers met hun privatieve badkamers, hammam.
Tweede bijgebouw met oppervlakte van 100 m² is inrichtbaar tot gîte, loft, duplex, garages...het dak is vernieuwt.
Ligt dichtbij verschillende toeristische sites in de valei van de Semois, deze mooie gîtes zijn uitgebaat onder de naam "Le Comte de Merny". Ze zijn dikwijls verhuurd, hoge rentabiliteit is verzekert.
Meer foto's : https://www.euroardennes.be/nl/te-koop/carlsbourg/prachtige-gites-in-een-mooi-landschap

Neem contact op