Appartement te huur

750€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11334175
Immoweb code : 11334175

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement (90m²) met 2 slpks, lift, terras & garagebox

Bent u op zoek naar een ruim appartement met 2 slaapkamers, terras, lift en staanplaats aan de stadsrand van Aalst? Lees dan zeker verder!


Dit appartement met een imposante inkomhal en 2 ruime slaapkamers is gelegen op de 2de verdieping. Het appartement is perfect gelegen, dichtbij het stad, invalswegen en het stadspark (Osbroek). Vanuit de woonkamer en vanop het terras heeft men zicht op het stadspark. Er is ook een extra mogelijkheid om een garagebox te huren (met automatische poort) voor slechts 75 euro extra per maand. De huurprijs bedraagt per maand €750 + €150 provisiekosten. Het appartement is bovendien onmiddellijk beschikbaar. Voor verdere informatie contacteer ons via mail: [email protected]:

Via de grote inkomhal (13m²) met vestiairenis komen we binnen in de lichtrijke leefruimte (28m²) die toegang biedt tot het terras met zicht op het park. Verder vinden we de open keuken (9m²). Naast de keuken vinden we een aparte toilet. Verder vinden we de badkamer met douchecabine, dubbel lavabomeubel en 2 ruime slaapkamers (13m² & 14m²). Tot slot beschikt dit appartement over 2 terrassen, 1 langs de voorgevel met zuidoost oriëntatie en 1 langs de achtergevel aangesloten aan de slaapkamer met zicht op de stadskern.

Neem contact op