Appartement te huur

1250€ + 165€ per maand

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11274349
Immoweb code : 11274349

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Trendy zonnig appartement met dubbel terras op nieuw zuid

Welkom in dit zonnige appartement op de bovenste verdieping. Door de twee ruime terrassen (één oost- en één west georiënteerd) kunt u in de morgen tot zonsondergang genieten van veel lichtinval. Het grote west terras grenst aan de woonkamer en strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement. Dit terras biedt plaats aan een eet- en zitgedeelte en heeft prachtig zicht op het zuiderpark. Het oost terras grenst aan de beide slaapkamers, voor de ochtend zon.
We komen binnen via de veiligheidsdeur. De ruime hal is voorzien van een parket vloer en een handige ingemaakte vestiaire kast. Tevens in de hal een handige berging (met aansluiting wasmachine en droogkast) en een apart toilet.
De open leefruimte wordt gecombineerd met een mooie uitgeruste keuken, eetplaats en zitplaats. De keuken bestaat uit: composiet werkblad, Siemens toestellen (Heteluchtoven, keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser en koelkast met vriesladen).
De hoofd slaapkamer is voorzien van een ruime kastenwand. De tweede slaapkamer heeft tevens toegang tot het terras. De badkamer beschikt over een ruime regendouche en een dubbel wasmeubel.
Voor uw mobiliteit kunt u gebruik van de ondergrondse autostaanplaats en fietsenberging. Extra stockage ruimte is beschikbaar in de aparte berging. Gordijnen zijn aan beide zijden reeds voorzien. Het gebouw is voorzien van een enorm dakterras.

Neem contact op