Appartement te huur

1329€ per maand

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 10918818
Immoweb code : 10918818

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Zorgeloos wonen in Dilbeek voor 65+'er

Welkom in deze schitterende assistentiewoning, perfect gelegen in het centrum van Dilbeek geschikt voor de 65+'er. Met winkels op slechts 100 meter afstand en uitstekende toegang tot het openbaar vervoer, biedt deze woning het beste van twee werelden: gemak en sereniteit.

De woning omvat een prachtig ontworpen slaapkamer en een terras van 14 m². Wat deze residentie nog gebruiksvriendelijker maakt, is de volledige toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en aanpassingen die het leven voor senioren of mensen met beperkingen vergemakkelijken.
In de gemeenschappelijke ruimtes van deze residentie komt u tot rust in de fitnessruimte of ontmoet u medebewoners in de gezellige ontmoetingsruimte.Bovendien staat een toegewijde zorgondersteuningsteam voor u klaar, samenmet een persoonlijke woonassistent die niet alleen administratieve vraagstukken oplost, maar ook oplossingen biedt voor zorgbehoeften.
Elk appartement is uitgerust met camerabewaking en een geavanceerd 24/7 noodoproepsysteem, zodat u altijd gerust bent. Bovendien is in de huurprijs een privéparkeerplaats buiten inbegrepen en huisdieren zijn toegelaten.

Dit alles is beschikbaar voor een uitzonderlijke prijs van slechts €44 per dag of €1329 per maand, inclusief alle voorzieningen. Mis deze unieke kans niet om comfortabel en zorgeloos te wonen in het hart van Dilbeek. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op